شاید با شنیدن نام ترب به یاد تربچههای قرمز و کوچکی که در میان سبزی خوردن وجود دارد بیفتید یا فکرتان به سمت ترب سفیدهای فیلمهای ژاپنی برود؛ اما آیا واقعا از اسرار نهفته در این زیبای سفید رنگ خبر دارید؟!
شاید با شنیدن نام ترب به یاد تربچههای قرمز و کوچکی که در میان سبزی خوردن وجود دارد بیفتید و یا در ذهن برخی از افراد فیلمهای ژاپنی که در آن ترب سفید را خام خام میخورند تداعی شود.
ترب یا تربچه وحشی گیاهی از تیره شب بویان است. این گیاه یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر میرسد، دارای برگهای پهن، ناصاف، کرک دار و بربدگیهای نامنظم است؛ گلهای آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش هستند که درانتهای شاخهها ظاهر میشوند.
نخستین بار، پیش از زمان امپراتوری روم گیاه ترب در قاره اروپا پرورش یافت؛ این گیاه که امروزه در سرتاسر جهان کشت و مصرف میشود، گیاهی است با ریشه قرمز و برگهای خشن و کرکدار که در قسمت برگ، مقادیر زیادی آهن دارد.
ترب با توجه به اندازه، رنگ و زمان لازم برای کشت به انواع و گونههای مختلفی تقسیمبندی میشوند؛ برخی از تربها به منظور تهیه دانه کاشته میشوند و از برخی دیگر در صنعت دانههای روغنی استفاده میشود.
برش رد گیاه ,قرمز ,دارد بیفتید ,فیلمهای ژاپنی ,وجود دارد ,خوردن وجود ,میان سبزی منبع
درباره این سایت